Hekpunt

Wanneer u op zoek bent naar een hekpunt voor uw hekwerk moet u bij Geran zijn. Wij leveren namelijk hekpunten in allerlei soorten en maten. Een hekpunt is een sierlijke afwerking van een hekwerkspijl. Omdat wij voor kwaliteit staan, bieden wij hekpunten aan van gerenommeerde merken als Grande Forge en Eurofer. Daarnaast bieden wij een enorm breed assortiment hekpunten aan. Indien de gewenste hekpunt niet in ons assortiment vindbaar is, kunt u altijd contact opnemen met ons. De hekpunten die wij aanbieden worden gemaakt van staal. Dat is soms terug te zien in de hekpunt.

Ook voor inspiratie voor het toepassen van een hekpunt in een hekwerk kunt u bij ons terecht. Wij tonen namelijk vele projecten op onze website, waar klanten inspiratie kunnen opdoen. Naast deze projecten staan onze verkopers uiteraard voor u klaar om u te adviseren welk hekpunt het meest geschikt is voor uw situatie.

Geran levert niet alleen hekpunten, maar ook andere soorten hekwerkonderdelen. Zo leveren wij ook bollen, paalkoppen, sierornamenten en alles soorten bij hang- en sluitwerk. 

Benieuwd geworden? Bekijk dan ons volledige aanbod hekpunten.

hekpunt

Ontdek onze hekwerkonderdelen

Geran is sinds 1993 leverancier van verschillende soorten hekwerkonderdelen. Het assortiment omvat onder andere het complete Locinox programma. Denk hierbij aan producten als poortscharnieren, poortsloten en poortsluiters. Daarnaast kunt u ook voor alle Grande Forge producten bij ons terecht. Zo leveren wij onder andere hekpunten, paalkoppen en sierornamenten. Ook de hekwerkonderdelen van Comunello vindt u terug in het assortiment, zoals bijvoorbeeld scharnieren en onderdelen voor schuifpoorten. Daarnaast importeert Geran hekwerkonderdelen van I.B.F.M.,  zoals laspaumelles. Naast bovengenoemde soorten hekwerkonderdelen, leveren wij ook diverse paalkappen & inslagdoppen, spijlen & leuningen, aanlaslippen & schijven, overklimbeveiliging en meer.

Geran is inmiddels dé marktleider, mede door haar ruime voorraadpositie. Bijna alle producten zijn namelijk uit voorraad leverbaar. Doordat Geran zich Locinox Gold Dealer mag noemen, kunt u bij ons terecht voor al uw vragen omtrent Locinox hekwerkonderdelen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor vragen over een ander product. Bovendien kunt u in onze showroom een divers aantal hekwerkonderdelen bekijken en vergelijken. Wij helpen u namelijk graag bij het kiezen van de juiste producten.

Wilt u meer informatie ontvangen over een hekpunt of een ander product? Neem dan contact met ons op. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom in Rijssen.

VRAGEN OVER ONZE PRODUCTEN?

Onze verkopers helpen u graag verder.

Ruim assortiment

Ons assortiment bestaat niet alleen uit hekwerkonderdelen, maar ook uit poortautomatisering. Wij verkopen namelijk diverse poortopeners voor het automatiseren van een draai- of schuifpoort. Denk hierbij aan gerenommeerde merken als Fadini en Comunello. Uiteraard vallen de garagedeur- en raamopeners hier ook onder. Daarnaast bieden wij ook alle toebehoren automatisering aan, zoals zenders, ontvangers, verkeerslichten, GSM modules,  intercom- en videofoonsystemen.

Om ons assortiment zo compleet mogelijk te maken, kunt u ook bij ons terecht voor een divers programma aan verkeerspalen. Denk hierbij aan bollards, parkeerpalen, parkeerbeugels en alle toebehoren. Ook zijn wij een gevestigde naam in het verkopen van slagbomen. Zo verkopen wij slagbomen van de merken Fadini, Comunello en Mannus. Bent u op zoek naar een hydraulische, mechanische of handmatige slagboom? Al deze variaties vindt u terug in ons assortiment

poortscharnier

Over Geran Handel B.V.

Sinds 1993 is Geran actief in de hekwerk- en poortenmarkt. Zo zijn wij vroeger begonnen met het produceren van onder andere hekwerk, poorten, balkons, maar ook schoorsteenkappen en klein constructiewerk. Vervolgens werd er kort na de oprichting zowel een programma hekwerkonderdelen als poortautomatisering opgezet. Deze programma’s zijn de basis van het huidige bedrijf.

Zo rond het jaar 2000 is Geran gestopt met de productie van hekwerken. Daarna is de productielocatie omgebouwd naar een magazijn. Intussen staan er een hele partij stellingen vol met de meest denkbare materialen voor het bouwen van hekken en poorten. Daarnaast leveren wij slagbomen en verkeerspalen, maar ook tourniquets en doorloopsluizen. Inmiddels is Geran officieel importeur van bekende merken als Fadini, Comunello, Grande Forge, LocinoxBever & Klophaus en FAC. Daarnaast leveren wij ook een eigen programma met hekpunten, paalkappen en spijlen, maar ook alle soorten hang- en sluitwerk. Kortom: bij Geran bent u aan het juiste adres.