Grande Forge

Wanneer u op zoek bent naar hekwerkonderdelen van Grande Forge, moet u bij Geran zijn. Wij leveren namelijk het complete assortiment van Grande Forge. Hierbij moet u denken aan diverse hekpunten, paalkoppen en bollen. Uiteraard zijn deze hekwerkonderdelen goed verlas- en verzinkbaar voor montage. Daarnaast levert Geran ook verschillende soorten sierornamenten van Grande Forge. Voorbeelden hiervan zijn de verschillende krullen, ringen, rozetten en sierblaadjes. 

Het Franse bedrijf Grande Forge is niet alleen gespecialiseerd in hekwerkonderdelen, maar ook in traponderdelen. Denk hierbij aan elegante sierspijlen, balusters, leuningen en sierhulzen. Zo staan er talloze voorbeelden in de catalogus van Grande Forge. 

Ook voor inspiratie voor het toepassen van Grande Forge onderdelen in een hekwerk, trap of ander smeedwerk kunt u bij Geran terecht. Kom bijvoorbeeld eens langs in onze showroom of bekijk diverse projecten waar Grande Forge onderdelen zijn toegepast. Naast deze projecten staan onze verkopers natuurlijk voor u klaar om u te helpen bij de juiste keuze.

Benieuwd welke Grande Forge producten wij aanbieden? Bekijk dan snel het assortiment.

grande forge

Ontdek onze hekwerkonderdelen

Geran is sinds 1993 leverancier van verschillende soorten hekwerkonderdelen. Het assortiment omvat onder andere het complete Locinox programma. Denk hierbij aan producten als poortscharnieren, poortsloten en poortsluiters. Daarnaast kunt u ook voor alle Grande Forge producten bij ons terecht. Zo leveren wij onder andere hekpunten, paalkoppen en sierornamenten. Ook de hekwerkonderdelen van Comunello vindt u terug in het assortiment, zoals bijvoorbeeld scharnieren en onderdelen voor schuifpoorten. Daarnaast importeert Geran hekwerkonderdelen van I.B.F.M.,  zoals laspaumelles. Naast bovengenoemde soorten hekwerkonderdelen, leveren wij ook diverse paalkappen & inslagdoppen, spijlen & leuningen, aanlaslippen & schijven, overklimbeveiliging en meer.

Geran is inmiddels dé marktleider, mede door haar ruime voorraadpositie. Bijna alle producten zijn namelijk uit voorraad leverbaar. Doordat Geran zich Locinox Gold Dealer mag noemen, kunt u bij ons terecht voor al uw vragen omtrent Locinox hekwerkonderdelen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor vragen over een ander product. Bovendien kunt u in onze showroom een divers aantal hekwerkonderdelen bekijken en vergelijken. Wij helpen u namelijk graag bij het kiezen van de juiste producten.

Wilt u meer informatie ontvangen over Grande Forge of een ander merk/product? Neem dan contact met ons op. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom in Rijssen.

VRAGEN OVER ONZE PRODUCTEN?

Onze verkopers helpen u graag verder.

Ruim assortiment

Ons assortiment bestaat niet alleen uit hekwerkonderdelen, maar ook uit poortautomatisering. Wij verkopen namelijk diverse poortopeners voor het automatiseren van een draai- of schuifpoort. Denk hierbij aan gerenommeerde merken als Fadini en Comunello. Uiteraard vallen de garagedeur- en raamopeners hier ook onder. Daarnaast bieden wij ook alle toebehoren automatisering aan, zoals zenders, ontvangers, verkeerslichten, GSM modules,  intercom- en videofoonsystemen.

Om ons assortiment zo compleet mogelijk te maken, kunt u ook bij ons terecht voor een divers programma aan verkeerspalen. Denk hierbij aan bollards, parkeerpalen, parkeerbeugels en alle toebehoren. Ook zijn wij een gevestigde naam in het verkopen van slagbomen. Zo verkopen wij slagbomen van de merken Fadini, Comunello en Mannus. Bent u op zoek naar een hydraulische, mechanische of handmatige slagboom? Al deze variaties vindt u terug in ons assortiment

poortscharnier

Over Geran Handel B.V.

Sinds 1993 is Geran actief in de hekwerk- en poortenmarkt. Zo zijn wij vroeger begonnen met het produceren van onder andere hekwerk, poorten, balkons, maar ook schoorsteenkappen en klein constructiewerk. Vervolgens werd er kort na de oprichting zowel een programma hekwerkonderdelen als poortautomatisering opgezet. Deze programma’s zijn de basis van het huidige bedrijf.

Zo rond het jaar 2000 is Geran gestopt met de productie van hekwerken. Daarna is de productielocatie omgebouwd naar een magazijn. Intussen staan er een hele partij stellingen vol met de meest denkbare materialen voor het bouwen van hekken en poorten. Daarnaast leveren wij slagbomen en verkeerspalen, maar ook tourniquets en doorloopsluizen. Inmiddels is Geran officieel importeur van bekende merken als Fadini, Comunello, Grande Forge, LocinoxBever & Klophaus en FAC. Daarnaast leveren wij ook een eigen programma met hekpunten, paalkappen en spijlen, maar ook alle soorten hang- en sluitwerk. Kortom: bij Geran bent u aan het juiste adres.