Toegevoegd aan je winkelwagen

Lineaire poortopeners

De Lineaire poortopeners worden nog steeds het meest verkocht omdat het veruit het meest bekende en toegepaste produkt is in het assortiment poortopeners. 

Poortopeners zijn te verdelen in knikarm poortopeners, ondergrondse poortopeners, lineaire poortopeners en schuifpoortopener en dan ook nog in de hydraulische of mechanische uitvoering. Al met al heel veel keuze waar onze medewerkers u graag wegwijs in maken. Voor elke denkbare siutatie is er wel de juiste poortopener. 

Een lineaire hydraulische poortopener kan gebruikt worden voor draaipoorten tot enorme doorgangen. Vaak wordt er dan een extra poortopener boven de kit gezet om extra kracht te hebben in bijvoorbeeld windgevoelige gebieden. Grote vleugels worden bijna altijd gecombineerd met een grondslot van Locinox, de Electradrop. Een poortopener voor een vleugel van 8 meter heeft geen blokkering en moet daarom in combinatie met het grondslot gebruikt worden. 

De poortopeners van KingGates zijn erg mooi van design. Ze zijn leverbaar in een versie van 230 V en een versie van 24V. Het voordeel van een lieaire poortopener van KingGates is dat ze standaard voorzien zijn van obstakeldetectie en vertraging bij openen en sluiten. Tevens is een lineaire mechanische poortopener standaard voorzien van een aanslag bij openen (en/of bijsluiten) en een beschermingsborstel tegen stof en vuil. Een hydraulische poortopener daarentegen heeft een massieve zuigerstang en kan daardoor intensiever gebruikt worden en is beter bestand tegen bijvoorbeeld vandalisme. 


Wij werken met topproducten van de volgende leveranciers:

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk merkenbouwers