Toegevoegd aan je winkelwagen

Scharnieren

Geran heeft zich gespecialiseerd in het leveren van scharnieren voor poorten. De meest poortscharnieren zijn makkelijk te lassen, maar er zijn ook scharnieren die na de productie op te schroeven zijn. De poortscharnieren uit het Geran assortiment zijn elektrolystisch verzinkt, volbad verzinkt of van roestvrijstaal. Geran levert scharnieren voor poorten van de gerommeerde leveranciers Comunello en de fabrikant Locinox. 

De scharnieren die getoond worden op deze website kunnen wij nagenoeg uit voorraad leveren. Zoekt u echter een speciaal poortscharnier, schroom dan niet contact met ons op te nemen. Wij maken gebruik van de catalogi van Comunello en Locinox die ook onder de 'downloads' op onze site te vinden zijn. Heeft u vragen over het bevestigen van de poortscharnieren neem dan gerust contact op met onze verkopers of breng een bezoek aan onze showroom waar wij u verschillende poortscharnieren kunnen tonen. 

De poortscharnieren van Comunello en  ook Locinox zijn uitvoering getest, zodat ze voldoen aan de kwaliteit die u mag verwachten. De scharnieren van Comunello zijn allemaal voorzien van een certificaat. 


Wij werken met topproducten van de volgende leveranciers:

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk merkenbouwers