Toegevoegd aan je winkelwagen

Nieuw! Garagedeur- & poortopeners

Ontdek de nieuwe garage- & poortopeners van Comunello

Auke Baan

Wij hebben ons assortiment aangevuld met nieuwe Comunello garagedeuropeners, een nieuwe Comunello knikarm poortopener en een accessoire voor de EAGLE poortopener.

Kit Garagedeuropener RAMPART 600, 24V
Deze garagedeuropener van Comunello kan een garagedeur tot max. 110kg openen. De motor is zowel nauwkeurig als betrouwbaar en is voorzien van een obstakeldetectie.
Bekijk de RAMPART 600

Kit Garagedeuropener RAMPART 1000, 24V
Deze garagedeuropener van Comunello kan een garagedeur tot max. 210kg openen. De motor is zowel nauwkeurig als betrouwbaar en is voorzien van een obstakeldetectie.
Bekijk de RAMPART 1000

Kit CONDOR 220 poortopener knikarm, 24V
De CONDOR 220 is het lichtere broertje van de CONDOR 350. De Kit CONDOR 220 is geschikt voor poortvleugels tot 2 meter met een maximaal gewicht van 150kg per vleugel.
Bekijk de CONDOR 220

EAGLE 360° opening set
De 360° set in combinatie met de EAGLE poortopener van Comunello zorgt ervoor dat uw poortvleugels verder open kunnen dan de gebruikelijke 90°.
Bekijk de EAGLE 360° opening set

Nieuws

Werk in uitvoering - Bayt slagbomen

Wij mochten in het mooie Zwolle voor een goede klant twee Bayt 980 slagbomen aansluiten en in werking stellen, welke voorzien zijn van LED verlichting. De LED verlichting werkt...

In beeld - hekwerkonderdelen

Deze twee mooie poorten zijn helemaal zomer ready! Het bijzondere aan deze twee poorten is dat ze zijn ontworpen met onderdelen van verschillende leveranciers van Geran....

Vakantiesluiting

In verband met de komende zomervakantie, is ons bedrijf gesloten van maandag 3 augustus 2020 tot maandag 10 augustus 2020. In de periode voor en na deze...

Terug naar het nieuwsoverzicht
Ontwerp en realisatie door: Bandwerk merkenbouwers