Toegevoegd aan je winkelwagen

Nieuw! Garagedeur- & poortopeners

Ontdek de nieuwe garage- & poortopeners van Comunello

Auke Baan

Wij hebben ons assortiment aangevuld met nieuwe Comunello garagedeuropeners, een nieuwe Comunello knikarm poortopener en een accessoire voor de EAGLE poortopener.

Kit Garagedeuropener RAMPART 600, 24V
Deze garagedeuropener van Comunello kan een garagedeur tot max. 110kg openen. De motor is zowel nauwkeurig als betrouwbaar en is voorzien van een obstakeldetectie.
Bekijk de RAMPART 600

Kit Garagedeuropener RAMPART 1000, 24V
Deze garagedeuropener van Comunello kan een garagedeur tot max. 210kg openen. De motor is zowel nauwkeurig als betrouwbaar en is voorzien van een obstakeldetectie.
Bekijk de RAMPART 1000

Kit CONDOR 220 poortopener knikarm, 24V
De CONDOR 220 is het lichtere broertje van de CONDOR 350. De Kit CONDOR 220 is geschikt voor poortvleugels tot 2 meter met een maximaal gewicht van 150kg per vleugel.
Bekijk de CONDOR 220

EAGLE 360° opening set
De 360° set in combinatie met de EAGLE poortopener van Comunello zorgt ervoor dat uw poortvleugels verder open kunnen dan de gebruikelijke 90°.
Bekijk de EAGLE 360° opening set

Nieuws

Wist Je Dat méér dan 5,5 kilometer...

Voor het eerst in onze nieuwsbrief: 'Wist Je Dat'. Wist je dat wij jaarlijks meer dan 5,5 kilometer rails voor vrijdragende schuifpoorten leveren? Deze rails zijn...

Werk in uitvoering - Hekwerkonderdelen

Een tijdje terug hebben wij deze mooie poort mogen voorzien van de EAGLE poortopener. De EAGLE is voorzien van obstakeldetectie. Bij inklemming keert de draairichting van de motor...

In beeld - Limit slagbomen

Sinds een korte tijd hebben wij de Limit slagbomen van fabrikant Comunello in ons assortiment. Deze mechanische slagboom serie bestaat uit twee types. De Limit 500 en de Limit...

Terug naar het nieuwsoverzicht
Ontwerp en realisatie door: Bandwerk merkenbouwers