Toegevoegd aan je winkelwagen

Technische dienst Geran

Foto van Marco Vermeer Marco Vermeer

Een technische groothandel zoals Geran kan niet zonder haar technisch brein. Bij veel mensen zal het wel bekend zijn dat wij 3 fulltime monteurs 'op de weg' en 2 technische binnendienstmedewerkers in de gelederen hebben. 
U kunt gebruik maken van onze monteurs voor het aansluiten en inwerking stellen van automatisering, het opsporen en oplossen van storingen en onderhoud aan bestaande automatisering. Onze binnendienst medewerkers bereiden automatiseringen voor, ze maken opstellingstekeningen en bekabelingsschema’s en plannen bezoeken in voor onze monteurs.


Voordat u op locatie een storing probeert te verhelpen, kunt het beste eerst op onze website onze handleidingen raadplegen (klik hier voor de handleiding). Hier staan alle handleidingen van onze gerenommeerde merken.
Komt u er met de handleiding erbij niet uit, dan kunt u voor een kort advies contact opnemen met onze binnendienst medewerkers. Wij adviseren u om contact op te nemen voordat u op locatie bent. Onze medewerkers zijn namelijk niet altijd in de gelegenheid om u direct te woord te staan.
Zij kunnen u op weg helpen. Lukt dit na wat tips niet, dan adviseren wij u om gebruik te maken van 1 van onze vakkundige monteurs.

Wilt u een monteur op locatie, dan kunt u hiervoor het storingsformulier op onze site invullen.
Wij nemen dan contact met u op voor het maken van een afspraak. Ook geven wij u dan een indicatie van de kosten van het bezoek.
De monteurs kunnen u tijdens hun bezoek ook begeleiden om in de toekomst zelf storingen te kunnen verhelpen.

Nieuws

Nieuw: de FAC hoekpoort

RADIUS: de nieuwe oplossing van FAC's kit series. De Radius hoekpoort van FAC is een poort die is ontworpen om hoeken en bochten op de best mogelijke manier te...

Poortscharnieren in diverse maten

Geran heeft een enorm assortiment poortscharnieren. Voor elke situatie is er wel een scharnier te vinden. De meeste scharnieren bestaan uit een bruut of onbehandeld lasdeel en een...

Werk in uitvoering

Onlangs hebben wij voor deze situatie twee keer 3 Vigilo bollards van Fadini geleverd, zodat de twee doorgangen alleen toegankelijk zijn voor bevoegden. De bollards zijn...

Terug naar het nieuwsoverzicht
Ontwerp en realisatie door: Bandwerk merkenbouwers