Toegevoegd aan je winkelwagen

Technische dienst Geran

Foto van Marco Vermeer Marco Vermeer

Een technische groothandel zoals Geran kan niet zonder haar technisch brein. Bij veel mensen zal het wel bekend zijn dat wij 3 fulltime monteurs 'op de weg' en 2 technische binnendienstmedewerkers in de gelederen hebben. 
U kunt gebruik maken van onze monteurs voor het aansluiten en inwerking stellen van automatisering, het opsporen en oplossen van storingen en onderhoud aan bestaande automatisering. Onze binnendienst medewerkers bereiden automatiseringen voor, ze maken opstellingstekeningen en bekabelingsschema’s en plannen bezoeken in voor onze monteurs.


Voordat u op locatie een storing probeert te verhelpen, kunt het beste eerst op onze website onze handleidingen raadplegen (klik hier voor de handleiding). Hier staan alle handleidingen van onze gerenommeerde merken.
Komt u er met de handleiding erbij niet uit, dan kunt u voor een kort advies contact opnemen met onze binnendienst medewerkers. Wij adviseren u om contact op te nemen voordat u op locatie bent. Onze medewerkers zijn namelijk niet altijd in de gelegenheid om u direct te woord te staan.
Zij kunnen u op weg helpen. Lukt dit na wat tips niet, dan adviseren wij u om gebruik te maken van 1 van onze vakkundige monteurs.

Wilt u een monteur op locatie, dan kunt u hiervoor het storingsformulier op onze site invullen.
Wij nemen dan contact met u op voor het maken van een afspraak. Ook geven wij u dan een indicatie van de kosten van het bezoek.
De monteurs kunnen u tijdens hun bezoek ook begeleiden om in de toekomst zelf storingen te kunnen verhelpen.

Nieuws

Werk in uitvoering

De gemeente Dinkelland wilde graag toegang tot het terrein voor het laden en lossen van vrachtwagens, maar wilde geen sluipverkeer en daarom op een flexibele wijze het...

Veiligheidslijsten in beeld

In onze vorige nieuwsbrief brachten wij lichtlijsten onder de aandacht maar nog een erg belangrijk onderdeel voor met name schuifpoorten, alhoewel ze ook worden toegepast bij...

Lichtlijsten in beeld

Een veiligheidslijst of lichtlijst wordt een steeds 'hotter' item in de toegangstechniekwereld. Hiervoor hebben wij nieuw in assortiment lichtlijsten.  Deze...

Terug naar het nieuwsoverzicht
Ontwerp en realisatie door: Bandwerk merkenbouwers