Toegevoegd aan je winkelwagen

Turnstar

Turnstar

Tourniquets, draaikruizen

 
Turnstar Tourniquets is opgericht in 1990. Turnstar levert een totaalassortiment aan oplossingen voor het fysiek afsluiten en controleren van toegangen.
 
Turnstar opereert vanuit een morderne 3500m2 grote fabriek in Johannesburg in Zuid Afrika en maakt de meest praktische en duurzame toegangstechniek producten Turnstar operates from a modern 3 500m2 factory in Johannesburg, Zuid Afrika.
 
De door Turnstar geproduceerde producten bevatten een complete serie tourniquets of draaikruizen, doorloopsluizen, draaideuren, veiligheidsdeuren, slagbomen, high security 'spike' barrieres, etc.

Een compleet research, design en ontwikkelingsteam is beschikbaar om de klanten te assisteren bij de aanschaf van een tourniquet of draaikruis vanaf de tekentafel tot aan de montage ter plaatse.

De tourniquets van Turnstar worden veelal toegepast in de mijn industrie en bij banken en kantoren.

De drive van Turnstar is producten te leveren die 'gemonteerd en vergeten' kunnen worden. Het drijft de medewerkers van Turnstar om producten te maten de gemonteerd en daarna eigenlijk vergeten kunnen worden. Moderne productiemethodes en machines zorgen ervoor dat de hoogst betrouwbare kwaliteit wereldwijd berijkt wordt.  

 

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk merkenbouwers