Toegevoegd aan je winkelwagen

Slagbomen

Overal waar een snelle en gecontroleerde toegang vereist is worden slagbomen toegepast. Een slagboom installatie bestaat uit een aluminim boom, een kast met een hydraulische of mechanische motor en eventueel een vaste of een vouwvoet.

Een slagboom is een effectieve afsluiting van bijvoorbeeld een parkeerterrein terwijl wandelaars en fietsers nog makkelijk toegang tot het terrein kunnen hebben. Vaak wordt een slagboom in combinatie met een draaipoort of schuifpoort gebruikt. Overdag als de poort open is controleert men met de slagboom het in- en uitgaande verkeer, al dan niet in combinatie met toegangscontrole of camerasystemen. 

Slagboom met ledverlichting

In sommige situaties wordt een slagboom geplaatst waar veel verkeer is en veel mensen lopen. De slagboom wordt dan in veel gevallen voorzien van ledverlichting. Om ongewenst openen van de slagboom tegen te gaan wordt aan het uiteinde van de boom in combinatie met de opvangpaal een magneetslot gebruikt.

Ter beveiliging onder een slagboom en vaak ook ten behoeve van het uitrijden wordt een detectielus in het wegdek aangebracht. Tevens worden detectielussen gebruikt om bijvoorbeeld een kaartleessysteem te activeren.

Geran levert de slagbomen van de merken Fadini en KingGates. Ze worden uit voorraad geleverd en zijn desgewenst door onze deskundige medewerkers te monteren. 


Wij werken met topproducten van de volgende leveranciers:

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk merkenbouwers