Uitgelichte producten

Recente projecten

Nieuws van Geran

Onze merken & partners

Geran Handel B.V. uit Rijssen

Verstand van zaken

Wij zijn een technische groothandel met verstand van zaken. Actief in de hekwerk- en poortenmarkt sinds 1993. Geran bestaat al meer dan 30 jaar. Bijna alle producten die wij op deze website laten zien, zijn uit voorraad leverbaar. Daarnaast leveren wij niet alleen de producten voor hekwerk en poorten, maar wij geven je ook graag deskundig advies voor het bouwen van een juiste poort of het maken van een mooi hekwerk. Hierdoor kun je alle hekwerk onderdelen effectief toepassen.

Uitgebreid assortiment

Geran is exclusief importeur van verschillende gerenommeerde merken met betrekking tot poortautomatisering, draaipoortopeners en poortopeners voor schuifpoorten, bollards, verkeerspalen, handbediende, hydraulische en mechanische slagbomen van de merken Fadini en Comunello. Daarnaast voor de hekwerk onderdelen -smeedijzeren- hekpunten, sloten, poortscharnieren, industriesloten (van het bekende merk Locinox) sierkrullen, ringen etc. van o.a. Grande Forge, Comunello, Eurofer en IBFM en voor de RVS hekwerk onderdelen van Croso International. Voor tourniquets, draaikruizen en billentikkers is Geran Europees verdeler van het merk Turnstar en Digicon.

Showroom

Tot het leveringsprogramma behoren ook raamopeners, speedlanes, billentikkers, hydraulische bollards of inzinkbare palen en diverse soorten slagbomen waaronder mechanische en hydraulische slagbomen. Naast het leveren van deze producten is het ook mogelijk om de montage en/of installatie door Geran te laten uitvoeren. Wij hebben een uitgebreide showroom, maar ook ons magazijn is vrij toegankelijk zodat het magazijn een verlengstuk van de showroom vormt.