30 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €250,- excl. btw Snelle levering Beoordeeld met een 9.3
Categorieën
Prijs
Prijs - slider
82,001.029,00
Merk
Merk
+ Meer tonen
Type eindkappen
Type eindkappen
Type glasklemmen
Type glasklemmen
Type grondgrendels
Type grondgrendels
Type hangpoorten
Type hangpoorten
Type hangsloten
Type hangsloten
Type inslagdoppen
Type inslagdoppen
Type magneetsloten
Type magneetsloten
Materiaal
Materiaal
+ Meer tonen
IP of 2-draads
IP of 2-draads
Type intercom
Type intercom
Type verkeerslichten
Type verkeerslichten
Type videofonie
Type videofonie
Voltage
Voltage
Connectie
Connectie

Intercom systemen

Intercom systemen zijn zowel voor thuis als op de zaak toepasbaar. Bezoekers kunnen eenvoudig contact maken met een bewoner of medewerker, waarna een slagboom, poort op bollard geopend kan worden. Wij bieden systemen en toebehoren van verschillende merken en helpen je graag met het kiezen van de parlofoon, zoals deze apparaten ook wel genoemd worden. Zo bestel je eenvoudig online de een passend intercom systeem.

Videx luidsprekermodule GSM 4G – Met 1 beldrukker

Art.nr: 4810-1/4G
957,11
Bestel nu

Videx luidsprekermodule GSM 4G – Met 2 beldrukkers

Art.nr: 4810-2/4G
968,40
Bestel nu

Comelit Ciao deurstation intercom kit – 2-draads

Art.nr: CKCA2061A
391,-
Bestel nu

CellCom Prime 7 GSM intercom systeem – 4G – Opbouw – Zonder simkaart

Art.nr: 707571
796,-
Bestel nu

CellCom Prime 7 GSM intercom systeem – 4G – Met codepaneel – Opbouw – Zonder simkaart

Art.nr: 707572
1.029,-
Bestel nu

Intercomkit 4000 inbouw

Art.nr: 707031
240,63
Bestel nu

Intercomkit 4000 opbouw

Art.nr: 707032
235,75
Bestel nu

Intercomkit 4000 inbouw met codepaneel

Art.nr: 707033
585,-
Bestel nu

Intercomkit 4000 opbouw met codepaneel

Art.nr: 707034
666,88
Bestel nu

Codepaneel voor 4000 serie

Art.nr: 707075
364,40
Bestel nu

Opbouwbehuizing 4000 serie voor 2 modules

Art.nr: 707070
117,-
Bestel nu

Voeding 4000 serie, 12Vdc, 2A

Art.nr: 707071
82,-
Bestel nu

Intercom systemen online kopen

Intercom systemen zijn ideaal wanneer een handmatige toegangscontrole gewenst is. Een bezoeker meldt zich bij de ingang en kan toegang krijgen door een bewoner of receptionist te spreken. Bij flats zijn bijna altijd intercoms in gebruik, om te voorkomen dat ongewenste gasten de gemeenschappelijke ruimtes kunnen betreden. Om dezelfde reden is het slim om een systeem aan te leggen bij een bedrijfsverzamelpand. Kortom: intercoms zijn op veel plaatsen toepasbaar.

Een normale intercom voor de poort beschikt alleen over een spraakverbinding, maar natuurlijk is het ook mogelijk om voor een videofoon te kiezen. Met een beeldverbinding verbetert de veiligheid omdat zichtbaar is wie er voor de poort staat.

Elk systeem bestaat uit een binnenpost en een buitenpost. De buitenpost krijgt een plek bij de poort, de binnenpost is de plek waar een oproep beantwoordt wordt.

Intercom systeem voor poort, slagboom of bollard

Onze intercom systemen zijn uitermate geschikt voor het koppelen aan een deur, poort, slagboom of bollard. Je kunt kiezen uit systemen van onder meer de volgende merken:

  • Comelit
  • Hikvision
  • Videx

De meeste intercoms werken bekabeld. Zoek je specifiek naar een wireless intercom systeem, dan kunnen we jou ook helpen. De meest verkochte intercom uit ons assortiment is de Ciao deurstation intercom kit van Comelit. Dit model is zeer eenvoudig aan te sluiten en is geschikt voor meerdere drukknoppen.

Onder meer Hikvision biedt een draadloos model aan, waardoor de communicatie tussen binnen- en buitenpost draadloos verloopt. Vaak is een intercom te combineren met verschillende andere oplossingen om een poort te openen. Zo hebben wij losse codeklavieren die compatibel zijn met Videx 4000 systemen. Afhankelijk van de situatie is het daarnaast mogelijk om bijvoorbeeld handzenders of sleutelschakelaars te gebruiken.

intercom-systemen

Installatie van een intercom of parlefoon

Het installeren van een intercom systeem vereist enige kennis. Allereerst is er natuurlijk de handleiding, die je kunt downloaden op elke productpagina. Laat je het installeren van jouw parlofoon liever over aan een professional? Neem dan contact op met de specialisten van Geran Handel B.V.

Onze installateurs helpen je graag met het plaatsen van een intercom. Los daarvan kan je natuurlijk bij ons terecht voor alles op het gebied van poorten, slagbomen en hekwerken.

Intercom systemen kopen

Een intercom bij de poort is een betrouwbare oplossing voor wie controle wil houden over binnenkomende bezoekers, of het nu om een woning of bedrijfspand gaat. Dankzij vele jaren ervaring weet Geran als geen ander welk intercom systeem het best bij jouw situatie past.

Direct een parlofoon aanschaffen? De meeste modellen zijn uit voorraad leverbaar, waardoor je profiteert van een snelle levering. Maar neem gerust contact op als je liever professioneel advies krijgt bij het aanschaffen van nieuwe intercom systemen.

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.
De waardering van geran.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 1009 reviews.