30 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €250,- excl. btw Snelle levering Beoordeeld met een 9.3
Categorieën
Prijs
Prijs - slider
625,009.318,00
Merk
Merk
+ Meer tonen
Type eindkappen
Type eindkappen
Type glasklemmen
Type glasklemmen
Type grondgrendels
Type grondgrendels
Type hangpoorten
Type hangpoorten
Type hangsloten
Type hangsloten
Type inslagdoppen
Type inslagdoppen
Type magneetsloten
Type magneetsloten
Materiaal
Materiaal
+ Meer tonen

Tourniquets

Ontdek de hoogwaardige tourniquets van Geran: dé sleutel tot betrouwbaar en veilig toegangsbeheer. Of je nu draaipoorten zoekt voor zwembaden, dierentuinen, parken of andere omgevingen, onze vooruitstrevende oplossingen staan garant voor optimale doorstroomregeling, zonder enige compromissen op het gebied van veiligheid en ontwerp. Tourniquets kopen doe je hier!

Tourniquet, 3 arm, enkel, verzinkt

Art.nr: TT3SGE
Prijs op aanvraag

Tourniquet, Titan, 3 arm, enkel, RVS 304

Art.nr: TT3SS304E
Prijs op aanvraag

Tourniquet, 3 arm, dubbel, verzinkt

Art.nr: TT3DGE
Prijs op aanvraag

Zwembadtourniquet dubbele doorgang RVS304

Art.nr: TT3DGE-ZWEM
Prijs op aanvraag

Tourniquet 1/2 hoog, 3 arm, enkel, verzinkt

Art.nr: TT3HHIS-G
Prijs op aanvraag

Tourniquet looppoort met electr slot (Emissa), ca. 2120×1000 mm

Art.nr: SECGM1000X2125G
Prijs op aanvraag

Tourniquet looppoort met insteekslot ca. 2120×1000 mm

Art.nr: SECGL1000x2125G
Prijs op aanvraag

Wat zijn tourniquets?

Tourniquets zijn mechanische toegangspoorten die dienen als effectieve oplossing voor het reguleren van de doorstroom op diverse locaties. Ze worden dan ook wel tourniquet deur of draaihek genoemd. Geran Access Products biedt deze producten aan in manshoog en halfhoog formaat. Ze zijn voorzien van een mechanische rotor en hebben geen automatische aandrijving, wat resulteert in een onderhoudsarme werking met minimale kans op storingen. Hierdoor staan ze bekend om hun degelijke mechaniek en eenvoudig onderhoud.

De producten in ons assortiment worden vervaardigd in moderne professionele fabrieken in Zuid-Afrika, waar ze deels handmatig en deels geautomatiseerd worden geproduceerd. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een tourniquet deur van hoogwaardige kwaliteit.

Voor zwembaden, dierentuinen, parken en meer

Of het nu gaat om zwembaden, dierentuinen, parken of andere locaties waar toegangsbeheer van essentieel belang is, de tourniquets van Geran bieden de ideale oplossing. Dankzij hun veelzijdigheid en duurzaamheid kunnen ze worden aangepast aan diverse omgevingen en gebruiksdoelen.

Met verschillende beschikbare modellen, waaronder enkele en dubbele uitvoeringen, zorgen ze voor een soepele en veilige doorstroom van bezoekers. Dit maakt de tourniquetdeur ideaal voor drukbezochte openbare gelegenheden.

tourniquets

Alternatieven voor de tourniquet deur of draaihek

Hoewel tourniquets een uitstekende keuze zijn voor toegangsbeheer, begrijpen we dat er verschillende behoeften en omgevingen zijn. Daarom bieden we bij Geran niet alleen tourniquets, maar ook alternatieve oplossingen aan in onze categorie ‘Tourniquets en doorloopsluizen’. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan billentikkers en doorloopsluizen, die gemiddeld genomen minder ruimte innemen en hierdoor erg geschikt zijn voor binnengebruik. Twijfel je nog over de mogelijkheden? Dan adviseren wij je graag.

Tourniquets geleverd door Geran Access Products

Onze productleverancier Geran Access Products is er trots op officieel dealer te zijn van Turnstar in Europa. Deze tourniquets worden vervaardigd met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder modellen in verzinkt staal, gepoedercoat staal en roestvrij staal (zowel RVS 304 als RVS 316). We bieden ook volbad verzinkte varianten voor industriële toepassingen. Met toevoegingen zoals leds voor signalering en brackets voor kaartlezers, zorgen we ervoor dat onze tourniquets aan al je eisen voldoen.

Laat Geran je adviseren over onze tourniquets

Bij Geran begrijpen we dat het kiezen van de juiste tourniquet deur of andere toegangsoplossing een belangrijke beslissing is. Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw specifieke behoeften.

Of je nu een tourniquet draaihek nodig hebt voor een recreatiecentrum, een dierentuin, een pretpark of een andere locatie, vertrouw op Geran voor betrouwbare en hoogwaardige oplossingen in toegangsbeheer. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en bestel jouw tourniquets hier!

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.
De waardering van geran.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 1009 reviews.