Toegevoegd aan je winkelwagen

Automatische parkeerbeugels

Automatische parkeerbeugels

Onze automatische parkeerbeugels kunnen ook jouw parkeerplaats voor je reserveren. De parkeerbeugels zijn allemaal voorzien van een accu, waardoor het ingraven van kabels niet nodig is. Indien gewenst kunnen onze parkeerbeugels ook met een 220v stroomvoorziening worden geleverd. De automatische parkeerbeugels van Park Point Benelux kennen een zeer scherpe prijs/kwaliteitsverhouding, zoals je die nergens anders in de markt tegenkomt.

Verschillende types automatische parkeerbeugels

Parkeerbeugels met een accu

Automatische parkeerbeugels kunnen op verschillende manieren worden voorzien van voeding. Zo leveren wij parkeerbeugels met een permanente voeding via het lichtnet. Wanneer er echter geen mogelijk is tot het leggen van voeding, bijvoorbeeld in een parkeergarage, of een openbaar parkeerterrein, kunnen we de parkeerbeugels voorzien van een accu. Deze zijn er in 3 uitvoeringen. De standaard PP-C01. Een parkeerbeugel met een uitstekende prijskwaliteit verhouding. Zeer scherp geprijsd. Voorzien van een signaal gele poedercoating en zwarte kap. De beugel kan een asdruk weerstaan van 2000kg. De PP-C01 HD  is de grotere broer van de PP-C01, en heeft een grotere vierkante gele beugel. De absolute top is de Parkline. Deze high end parkeerbeugel is met name geschikt voor grote openbare ruimtes zoals parkeergarages bij hotels. De accu's van deze parkeerbeugels moeten eens in de 4 maanden worden opgeladen.

Parkeerbeugels met een solarpaneel

Wanneer de locatie waar de parkeerbeugels geplaatst moeten worden voldoende zon- of daglicht ontvangt kun je ook kiezen voor één van de parkeerbeugels die zijn uitgerust met een zonnepaneel. De PP-C01S is daar de standaard uitvoering van. Dit is dezelfde beugel als de PP-C01 maar dan voorzien van een zonnepaneel. Ook deze kent net als zijn broertje een zeer scherpe prijskwaliteit verhouding. Een stap groter is de PP-C01S HD.Hiervoor geldt hetzelfde als zijn voorganger. Dit is de grotere broer van de de PP-C01S. De absolute top in automatische parkeerbeugels is de Parksun van Cardin. Deze parkeerbeugel is buitengewoon robuust en sterk. Hij kan concurerren met de sterkste parkeerbeugels in de markt, alleen voor een flink lagere prijs.

 

Onderhoudscontract parkeerbeugels

Vanaf 50 automatische parkeerbeugels kunnen wij VvE's of bedrijfsmatige afnemers de volledige ontzorging ten aanzien van het gereserveerd houden van parkeerplaatsen overnemen. Jullie parkeerplaatsen zijn dan permanent voor jullie gereserveerd. Park Point Benelux neemt dan de volledige zorgen van jullie over. Dit doen wij middels onderhoudscontract, waarbij de parkeerbeugels worden geleased. Een aantal VvE's hebben wij al naar volle tevredenheid geholpen met onze parkeerbeugels. Zij hebben inmiddels nauwelijks nog foutparkeerders. Voor parkeergarages gebruiken wij de PP-C01 HD parkeerbeugel. Voor buitenlocaties gebruiken wij de PP-C01S HD. De onderhoudscontracten kunnen geheel naar jullie wensen worden ingericht. De minimale looptijd bedraagt 3 jaar. Vraag naar de mogelijkheden. Het zal je verbazen hoe weinig dit nog kost.

 

Een automatische parkeerbeugel van ParkPoint Benelux ontdoet je in 1 klap van foutparkeerders. Bij thuiskomst altijd je eigen vrije parkeerplaats! Vanuit het comfort van je auto bedien je, in alle weersomstandigheden, de automatische...... Lees meer

Automatische parkeerbeugels


Wij werken met topproducten van de volgende leveranciers:

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk merkenbouwers