comunello-gate-division comunello-frame-automation logo-fadini-w125logo-grande-forge-w125logo-locinox-w125logo-locinox-w125BircherAMFASOKing GatesTurnstarPilomat

scharnier rvs laspaumelleScharnier

Dagelijks komt men het gebruik van scharnieren tegen in zeer veel uiteenlopende toepassingen.
Voor prijzen zie onze webshop. voor poorten worden speciale poortscharnieren gebruikt.
 

 

scharnier terugverend
Kijkt u maar om u heen, overal vindt u scharnieren, aan uw deuren, kastdeurtjes, deksels, enz. Poortscharnieren zijn een heel belangrijk onderdeel, ook bij Geran. Wanneer u een poort bij ons koopt verwacht u dat deze makkelijk draait. Of het nu gaat om een grote inrijpoort of een eenvoudig looppoortje. voor bestellen: klik hier
 

 

Scharnieren
Daarom is het van groot belang dat de beste kwaliteit scharnieren en poortscharnieren , en natuurlijk ook het overige hang- en sluitwerk, wordt toegepast. Geran heeft een ruim aanbod in scharnieren. Voor bijna iedere toepassing kunt u bij ons terecht. De meest verkochte poortscharnieren zijn de Comunello scharnieren.
Neem voor meer informatie gerust contact met ons op: klik hier

 

 

Scharnier
Deze worden door middel van een U-profiel aan de poortstaander en/of muurplaat gelast. Aan de poortzijde zit een bus of moeren, zodat het scharnier makkelijk verstelbaar. Een Comunello poortscharnier kan makkelijk gedemonteerd worden.


Het U-profiel en de inlasmoer kunnen samen met het hekwerk en de staanders verzinkt en gepoedercoat worden, zodat een uitstekende kwaliteit ontstaat. Deze scharnieren zijn er ook geheel in RVS uitgevoerd of als beugelscharnier met bijbehorend tussenlasstuk en verzinkte muurplaat met verstelbare moer. Locinox heeft een breedt assortiment scharnieren, waaronder een scharnier wat over 4 zijden verstelbaar is, de GBMU4D20. Daarnaast is er de standaard GBMU serie met draadeinden van M16 tot en met M22. De oogbout met moer en ringen van deze scharnieren zijn ook los te bestellen. Naast deze scharnieren levert Geran ook gelagerde draaipunten en een grondscharnier dat bestaat uit een grondplaat en draaipunt. Wanneer een looppoortje vanzelf moet sluiten kan gebruik gemaakt worden van een terugverend scharnier set, de SWING. Voor het zwaardere gebruik zijn drangers een betere oplossing. Tevens hebben wij een ruime keuze in diverse modellen laspaumelles. Dit model scharnier wordt onder andere geleverd met stalen stift, messing stift en in RVS. De afmetingen en prijzen kunt u vinden op onze website of in onze prijslijst hekwerkonderdelen. De scharnieren kunt u ook bekijken in ons magazijn.