logo-comunello-w125logo-fadini-w125logo-grande-forge-w125logo-locinox-w125logo-locinox-w125BircherAMFASOKing GatesMowinTurnstar

Nieuws archief

 

Al geruime tijd verkopen wij naast de kwalitatief zeer goede hydraulische motoren van Fadini, mechanische poortopeners van KINGgates.

KINGgates, fabriceert hoogwaardige mechanische poortaandrijvingen en garagedeuropeners, die uiteraard allemaal aan de Europese veiligheidsnormen voldoen. Deze poortopeners zijn een perfecte aanvulling op onze lijn hydraulische poort openers.

Kwaliteit, design en gebruiksvriendelijkheid zijn altijd ons uitgangspunt geweest. De prijs is wel belangrijk, maar van ondergeschikt belang voor de genoemde punten. De King poortopeners hebben een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Wij informeren u dan ook graag over de aantrekkelijke prijzen. Vraag naar onze prijslijst, of meld u aan op onze website.

Natuurlijk kunt u altijd contact opnemen met onze verkopers binnendienst of buitendienst en vragen naar uitgebreide informatie, of bezoek eens onze showroom, waar wij u de nieuwe producten natuurlijk tonen. tel. 0548-543000.

U krijgt van ons een overzichtelijk assortiment met praktische producten: en voor alle motoren geldt: altijd dezelfde hardware voor de programmering. Alle modellen zijn ook leverbaar in 24 V (met mogelijkheid voor backup-batterij) Dus eenmaal bekend met één van de -overigens zeer eenvoudig programmeerbare- sturingen en u kent ze allemaal.

Onderstaand een overzicht van de modellen met enkele voordelen:

Jet - 01 250               Jet zwart 250Couper 01 250

De Serie Jet, onze mechanisch lineaire poortopeners worden standaard geleverd met een borstel aan de onderzijde (ter voorkomening van bevuiling van de spindel) en hebben standaard een eindaanslag bij openen en sluiten. De motoren hebben een prachtig design. Ze zijn leverbaar in 2 kleuren: grijs en zwart. Ze openen moeiteloos poortvleugels tot 3 meter.  De lichte versie is de Couper, voor heel lichte poorten tot max 250 Kg. en vleugels van 2 meter. Weet u overigens dat onze 24 V motoren een inschakelduur hebben van 90 % ?.

De voordelen: 

- prachtig design

- voldoen aan de Europese normen voor veiligheid

- standaard voorzien van eindaanslagen en beschermingsborstels

- aantrekkelijke prijs

- leverbaar in een 230 en 24 V versie

 

 Modus - 01 180              Minimodus 01 160

Van de serie Modus knikarm poortopener hebben wij de zwaarste versie opgenomen in het assortiment (tot vleugels van 4,2 meter), met daarbij het 'zusje' de Minimodus, voor lichte poorten of looppoorten (tot 250 Kg.) met vleugels tot maximaal 2 meter.

De voordelen:

- prachtig design, met innovatieve knikarm, standaard voorzien van eindschakelaars

- ingebouwde sturing (master/slave) die voldoet aan de Europese normen voor veiligheid

- aantrekkelijke prijs

- standaard leverbaar in een 24 V versie

 

 

Intro - 01 250

De Serie Intro is een robuuste ondergrondse poortopener, leverbaar in 2 versies, 24 V en 230 V. Deze motoren zijn voorzien van dezelfde type sturingen als de Jet en de Modus. Tevens zijn er eindaanslagen leverbaar, zodat een middenaanslag niet meer nodig is.

De voordelen:

- degelijke behuizing

- standaard voorzien van noodontgrendelingsarmen en mogelijkheid voor eindaanslag in de motorbak

- leverbaar in een 24 V en 230 V versie

- aantrekkelijke prijs

 

Rolls 250                 Ovo 01 250

Garagedeuropeners zijn de nieuwkomers in ons assortiment. De Rolls garagedeuropener is een degelijke garagedeuropener met tandriem en ingebouwde electronica. De Rolls garagedeuropeners zijn voorzien van een innovatief ontkoppelingssysteem voor het openen bij stroomuitval. De garagedeuropeners zijn eenvoudig te monteren.

De Ovo is de lichte variant met een bijbehorende 'lichte' prijs.